Activiteiten
in GaiaZOO

Ontdek meer met een GaiaGids!

Ervaar GaiaZOO op een unieke manier!

Via een rondleiding, kinderfeest of teambuiling in GaiaZOO ontdek je samen met je familie of vrienden allerlei leuke en leerzame weetjes over de dieren in de dierentuin. De vrijwillige, deskundige gids die je mee op pad neemt is hiervoor speciaal opgeleid en vertelt je met veel enthousiasme ook van alles over de bedreigde soortgenoten van de dieren die in de ZOO leven.

De bijdrage die je betaalt voor een begeleide activiteit komt via het Gaia Nature Fund volledig ten goede aan bedreigde dieren!

Ervaar GaiaZOO op een unieke manier!

“De enthousiaste vrijwilliger wist precies hoe het met de dieren in het wild gaat en kon onze vragen goed beantwoorden.”

Diversiteit aan activiteiten

De inkomsten van begeleide activiteiten met een GaiaZOO vrijwilliger gaan voor 100% naar het Gaia Nature Fund!

Boek nu een activiteit met een GaiaGids

Privé rondleiding

Boek samen met je gezin of vrienden een rondleiding door GaiaZOO! Een GaiaGids neemt jullie 1 uur lang mee over de Savanna, door de Taiga of Rainforest! Ontdek alles over de groepssamenstelling van de dieren in de natuur en hoe jij kunt helpen beschermen. Jouw bijdrage voor deze rondleiding komt volledig ten goede aan het Gaia Nature Fund, de natuurbehoudstichting van GaiaZOO.

Deze rondleidingen worden aangeboden op: woensdag- en vrijdagmiddag, zaterdag en zondag. Elk tijdslot kan geboekt worden voor een groep van maximaal acht personen. Kies zelf het thema van jouw rondleiding bij de boeking! Ga op expeditie over de Savanna, door de Taiga of het Regenwoud.

Privé rondleiding

Tijdstippen van de privérondleidingen

Tijdstip
Weekdag
10:30 uur Donderdag, zaterdag & zondag
12:00 uur Zaterdag & zondag
13:00 uur Woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag & zondag
14:30 uur Woensdag, vrijdag, zaterdag & zondag

Groepsrondleiding

Een familiefeest of bedrijfsuitje? Tijdens een twee uur durende rondleiding door GaiaZOO vertelt een GaiaGids jullie van alles over de dieren. Stel je brandende vragen en geniet van de prachtige natuur om je heen tijdens een wandeling door de dierentuin.

  • Tijdsduur ca. 2 uur
  • Groepen tot 20 personen per GaiaGids
  • Meer personen? Wij denken met jullie mee!
Groepsrondleiding